Hem » DUKA » Glasserviser » Delight » Delight Champagneglas 4-pack

Delight Champagneglas 4-pack

619,00 kr
Lagerstatus: 0st

Oavsett vad du firar så gör du det med stil med Delight. Delight Champagneglas 4-pack är graverade i fyra varianter med "Pantografie" teknik som möjliggör lätta, fina dekorationer på glas. Den snirkligt graverade kupan ger glaset liv och lyster. Med en statylik form och unika mönster är Delight Champangeglas ett uttryck för Liv och Stil. Tidlös skönhet och elegans... 

I korthet kan champagneglas indelas i 3 olika designer.

1. Champagneskål ett gruntglas med breda kanter, oftast är de ganska korta. Champagenskålen användes förr av champagnekännare. Idag vet vi dock att champagneskålens form gör att både bubblorna och aromen blir flyktigt och kan inte riktigt göra champagnen någon rättvisa. Champagneskålarna används mest vid festliga tillfällen.

2. Champagenflöjt är ett klassiskt glas med lång stjälk. Glaset har en distinkt och elegant form och perfekt för att njuta av de härliga bubblorna.

3. Champagne Tulip är glaset som förhöjer doften och ofta champagneexperternas val. Tulipglaset kännetecknas av en bredare midja och en något krökt topp. Formen framhäver både doft och arom.

Delight Champagneglas 4-pack

Rymmer: 15cl
Höjd: 24,5cm
Diameter: 7cm

Delight Champagneglas 4-pack

Delight Champagneglas 4-pack

 

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 86580
Lagerstatus: 0st

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

wRy5E
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Andra varor från samma fabrikat

  • 399,00 kr