Hem » LAGA » School Of Wok » School Of Wok Skinny Wok Kolstål 30cm

School Of Wok Skinny Wok Kolstål 30cm

399,00 kr
Lagerstatus: 102st

Den här smarta Wok'en är tillverkad av kolstål med en fördjupad, strukturerad yta som gör att maten inte klibbar vid, vilket innebär att du kan laga mat med mindre olja för en hälsosammare kost. Den är idealisk för 'stir frying' och 'flash frying' och är stor nog att laga måltider för 3 till 4 personer.

Tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang har Dexam tagit fram ett fullt koncept med tillbehör för tillagning av asiatisk mat i hemma miljö. Med ett stort fokus på kvalité och prisvärdhet får du nu möjligheten att laga dina asiatiska favoriter på hemmaplan. På School of Wok´s youtube sida hittar du varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket.
Dexams wokpannor är tillverkade av Kolstål med sköna handtag av Bambu & ring av metall for snygg upphängning. Fungerar på både induktion och vanlig spis. Denna wokpanna blir bara bättre med tiden och får en naturlig nonstick-stekyta. Pannan blir mörkare med tiden, glöm inte att bränna in din wokpanna innan användning. Läs skötselråden eller ta del av nedan film:


Läs mer

Specifikationer

Artikelnamn: School Of Wok Skinny Wok Kolstål 30cm
Artnr: 12322008
Streckkod: 5017039164219
Lagerstatus: 102st
Serie: School Of Wok
Diameter: 30cm
Handdisk rekommenderas

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

TwYM
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Andra varor från samma fabrikat