Hem » DUKA » GLAS KAMPANJ » Authentis Champagneglas 4-pack

Authentis Champagneglas 4-pack

499,00 kr
Lagerstatus: 27,75st

Authentis är en av Spiegelaus mest sålda glasserie. Genom kupans design och form säkerställer Authentis att vinets arom och bouquet överförs på ett helt autentiskt sätt. Dessa eleganta vinglas är resultatet av högspecialiserade produktionsprocesser i kombination med en fördjupad förståelse för vin. Detta gör AUTHENTIS till #1.

Med rätt champagneglas förhöjer du absolut njutningen av drycken. I korthet kan champagneglas indelas i 3 olika designer.

1. Champagneskål ett gruntglas med breda kanter, oftast är de ganska korta. Champagenskålen användes förr av champagnekännare. Idag vet vi dock att champagneskålens form gör att både bubblorna och aromen blir flyktigt och kan inte riktigt göra champagnen någon rättvisa. Champagneskålarna används mest vid festliga tillfällen.

2. Champagenflöjt är ett klassiskt glas med lång stjälk. Glaset har en distinkt och elegant form och perfekt för att njuta av de härliga bubblorna.

3. Champagne Tulip är glaset som förhöjer doften och ofta champagneexperternas val. Tulipglaset kännetecknas av en bredare midja och en något krökt topp. Formen framhäver både doft och arom.

Authentis Champagneglas 4-pack:

Rymmer: 27cl
Höjd: 22cm
Diameter: 7cm

spiegelau

Läs mer

Specifikationer

Artikelnamn: Authentis Champagne 27cl 4-pack
Artnr: 4400185
Streckkod: 4003322236993
Lagerstatus: 27,75st
Serie: Authentis
Antal i förpackningen: 4st
Vikt/förpackning: 752gr
Volym: 27cl
Höjd: 22cm
Diameter: 7cm
Material: Kristallglas
Tål maskindisk Ja

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

p7fMRy
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • 1 219,00 kr