Hem » DUKA » Glas serier » Authentis » Authentis Champangeglas 4-pack

Authentis Champangeglas 4-pack

499,00 kr
Lagerstatus: 218,6st

 Authentis är en av Spiegelaus mest sålda glasserie. Genom kupans design och form säkerställer Authentis att vinets arom och bouquet överförs på ett helt autentiskt sätt. Dessa eleganta vinglas är resultatet av högspecialiserade produktionsprocesser i kombination med en fördjupad förståelse för vin. Detta gör AUTHENTIS till #1.

Med rätt champagneglas förhöjer du absolut njutningen av drycken. I korthet kan champagneglas indelas i 3 olika designer.

1. Champagneskål ett gruntglas med breda kanter, oftast är de ganska korta. Champagenskålen användes förr av champagnekännare. Idag vet vi dock att champagneskålens form gör att både bubblorna och aromen blir flyktigt och kan inte riktigt göra champagnen någon rättvisa. Champagneskålarna används mest vid festliga tillfällen.

2. Champagenflöjt är ett klassiskt glas med lång stjälk. Glaset har en distinkt och elegant form och perfekt för att njuta av de härliga bubblorna.

3. Champagne Tulip är glaset som förhöjer doften och ofta champagneexperternas val. Tulipglaset kännetecknas av en bredare midja och en något krökt topp. Formen framhäver både doft och arom.

Authentis Champangeglas 4-pack:

Rymmer: 19cl
Höjd: 22,5cm
Diameter: 5,6cm

 

spiegelau

Authentis Champangeglas 4-pack Authentis Champangeglas 4-pack Authentis Champangeglas 4-pack Authentis Champangeglas 4-pack

Läs mer

Specifikationer

Artikelnamn: Authentis Champange 19cl 4-pack
Artnr: 4400187
Streckkod: 4003322237006
Lagerstatus: 218,6st
Serie: Authentis
Antal i förpackningen: 4st
Vikt/förpackning: 744gr
Volym: 19cl
Höjd: 22,5cm
Diameter: 5,5cm
Material: Kristallglas
Tål maskindisk Ja

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

GQGb
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • 1 469,00 kr