Hem » DUKA » Matserviser » Blue Italian » Blue Italian Bricka Melamin

Blue Italian Bricka Melamin

429,00 kr
Lagerstatus: 28st

Blue Italian lanserades redan 1816 och har tillverkats sedan dess av Spode. Väldetaljerad med inspiration hämtad ur den äldre Italienska landsbygden omsluten i en ram utav ett 1700-tals Imari Oriental. Blue Italian Bricka med handtag kan kompletteras med en mängd andra artiklar både porslin,textilier och brickor i den vackra och tidlösa Blue Italien kollektionen.

Våra kvalitets melamin brickor från Pimpernel / Portmeirion är slitstarka, robusta och tåliga. Brickorna tål maskindisk och är därmed praktiskta att använda varje dag. Melamin brickorna är inte bara slitstarkta utan de är också fantastiskt vackra och har en mängd olika dekorativa mönster. Ett perfekt komplement till vår omfattande samling av porslin, bordsunderlägg, glasunderlägg och en mängd textilier i samma serie.

Skötsel: Använd en fuktig trasa med eller utan mild diskmedel eller utspätt ättika i vatten. Använd inte slipande rengöringsmedel. Placera inte heta föremål på melamin eftersom det kan uppkomma blåsor och förstöra melaminet. Använd inte melaminprodukter som skärbrädor.

Säker användning:
√ Diskmaskinsäker

Blue Italian Bricka Melamin Blue Italian Bricka Melamin Blue Italian Bricka Melamin Blue Italian Bricka Melamin

Läs mer

Specifikationer

Artnr: X0019518337
Streckkod: 0749151507692
Lagerstatus: 28st
Längd: 48cm
Bredd: 29,5cm
Tål maskindisk Nej
Handdisk rekommenderas

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

uUa8R2
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • 329,00 kr
  • 959,00 kr
  • 1 649,00 kr