Hem » DUKA » Matserviser » Blue Italian » Blue Italian Smörgåsbricka Melamin

Blue Italian Smörgåsbricka Melamin

239,00 kr
Lagerstatus: 4st

Blue Italian lanserades redan 1816 och har tillverkats sedan dess av Spode. Väldetaljerad med inspiration hämtad ur den äldre Italienska landsbygden omsluten i en ram utav ett 1700-tals Imari Oriental. Blue Italian Smörgåsbricka kan kompletteras med en mängd andra artiklar både porslin,textilier och brickor i den vackra och tidlösa Blue Italien kollektionen.

Våra kvalitets melamin brickor från Pimpernel / Portmeirion är slitstarka, robusta och tåliga. Melamin brickorna är inte bara slitstarkta utan de är också fantastiskt vackra och har en mängd olika dekorativa mönster. Ett perfekt komplement till vår omfattande samling av porslin, bordsunderlägg, glasunderlägg och en mängd textilier.


Skötsel: Använd en fuktig trasa med eller utan mild diskmedel eller utspätt ättika i vatten. Använd inte slipande rengöringsmedel. Placera inte heta föremål på melamin eftersom det kan uppkomma blåsor och förstöra melaminet. Använd inte melaminprodukter som skärbrädor.

Säker användning:
√ Handdisk

Blue Italian Smörgåsbricka Melamin Blue Italian Smörgåsbricka Melamin Blue Italian Smörgåsbricka Melamin Blue Italian Smörgåsbricka Melamin

 

 

Läs mer

Specifikationer

Artikelnamn: Blue Italian Smörgåsbricka 38,5x16,5cm
Artnr: X0019418337
Streckkod: 0749151507708
Lagerstatus: 4st
Längd: 38,5cm
Bredd: 16,5cm
Handdisk rekommenderas

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

mBex
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • 329,00 kr
  • 409,00 kr