Hem » LAGA » Knivar » Tomatkniv / Universalkniv » Signature Bamboo 4del

Signature Bamboo 4del

2 799,00 kr
Lagerstatus: 279st

Denna Robert Welch Signature 4-delsset innehåller en 16 cm kockkniv, en 14 cm Allskniv och en 10 cm grönsakskniv. Alla knivar är perfekta för daglig matlagning. Denna uppsättning inkluderar också knivförvaring av bambu som lagras snyggt i en kökslåda för säker och kompakt förvaring av knivarna. Knivarna är tillverkade av tyska rostfritt stål och har ett bekvämt handtag som ger balans och ett fast grepp. Komplett med 25 års Robert Welch-garanti.

Signature Kockkniv 16cm är en allroundkniv med ett krökt blad som möjliggör en gungande hackning och tärning. Tillverkad av tyskt rostfritt stål med ett ergonomiskt DuPont ™ handtag.

Signature Allkniv 14cm är en brukskniv med ett smalt blad och
spetsig tipp för extra precision. Passar utmärkt till att skala bär, frukt, rensa fisk och fågel. Tillverkad av tyskt rostfritt stål med ett ergonomiskt DuPont ™ handtag.

Signature Grönsakskniv 10cm gör det smidigt att skala, hacka och skiva grönsaker, frukt och annat med hård yta eller skinn. Grönsakskniven är en hybrid av europeisk och asiatisk spjutspetsteknik. Kniven är fullt smidd med tyskt DIN 1.4116 rostfritt stål och med en fylld kärna för extra styrka. Grönsakskniven är konstruerad med hjälp av World Edge Geometry ™, för att få rakbladsskärpa med en 15-graders eggvinkel och med ett ergonomiskt DuPont ™ handtag som känns som om den vore skräddarsydd för handen.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: SIGSA20SPEC2
Streckkod: 5055202625075
Tillverkarens artikelnummer: SIGSA20SPEC2
Lagerstatus: 279st
Längd: 16cm/14cm/10cm

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

wtmQE
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Andra varor från samma fabrikat

Andra varor från samma varugrupp

  • 5 509,00 kr
  • 479,00 kr