Hem » DUKA » Matserviser » Wrendale Design » Wrendale Designs Mugg & Brickset Hare

Wrendale Designs Mugg & Brickset Hare

329,00 kr
Lagerstatus: 6st

Royal Worcester's Wrendale Designs ger dig ett stänk av brittiska landsbygden. Med den prisbelönta vattenfärgs designen av Hannah Dale, konstnär och grundare av Wrendale Designs, är denna samling oemotståndligt. Från fina benporslins muggar, tekannor och bestick till julpynt är Wrendale Deisgns den perfekta gåvan för alla djurälskare.

Wrendale Designs Mugg & Brickset

Storlek: 21,2 x 14,2cm

Muggarna rymmer:0,18L

Säker användning:
√ Diskmaskinsäkra muggar

Våra kvalitets melamin brickor från Pimpernel / Portmeirion är slitstarka, robusta och tåliga. Brickorna tål maskindisk och är därmed praktiskta att använda varje dag. Melamin brickorna är inte bara slitstarkta utan de är också fantastiskt vackra och har en mängd olika dekorativa mönster. Ett perfekt komplement till vår omfattande samling av porslin, bordsunderlägg, glasunderlägg och en mängd textilier i samma serie.

Skötsel: Använd en fuktig trasa med eller utan mild diskmedel eller utspätt ättika i vatten. Använd inte slipande rengöringsmedel. Placera inte heta föremål på melamin eftersom det kan uppkomma blåsor och förstöra melaminet. Använd inte melaminprodukter som skärbrädor.

Läs mer

Specifikationer

Artikelnamn: Wrendale Designs Mugg & Brickset Hare
Artnr: X0011658892
Streckkod: 0749151669451
Lagerstatus: 6st

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

KUPd
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Andra varor från samma fabrikat

 • Wrendale Rea
  149,40 kr
  ( 249,00 kr)
 • Andra varor från samma varugrupp

 • Wrendale Rea
  149,40 kr
  ( 249,00 kr)